• Toonbank
 • promo

  OUED AMLIL WEBSHOP

 • Lorem Ipsum

  Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur voluptate velit esse cillum dolore eu

 • Dolor Sit Amet

  Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur voluptate velit esse cillum dolore eu

 • Ctetur Voluptate

  Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur voluptate velit esse cillum dolore eu

Custom Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Oued Amlil

Oued Amlil de eerste en enige halal slagerij in België met eigen slachthuis. In onze eigen halalslagerij Boucherie Oued Amlil verkopen we vlees dat volgens de sharia geslacht werd. We werken daarvoor al jaren nauw samen met de moskee van Ronse. De imam bracht ons in contact met een offeraar die gemachtigd is door de Moslimexecutive.

Halal Correct certificaat

Op het moment dat u ons Halal Correct certificaat aantreft, kunt u ervan uitgaan dat dit certificaat de halalwaardigheid van de producten garandeert. Dit kunnen wij garanderen door onze keteninspecties waarbij wij de producten van A tot Z volgen, inspecteren en certificeren. Onze vakkundige auditors en inspecteurs hebben de benodigde know how in huis en zijn dankzij hun jarenlange werkervaring in staat om de risico’s te achterhalen en uit te schakelen. Kortom, Halal Correct Certification is een uitermate betrouwbare bron met de benodigde ervaring. Wij staan altijd voor u klaar om u halal producten te garanderen. Tevens staat onze office desk te allen tijde voor u klaar om uw vragen te beantwoorden m.b.t. de halalwaardigheid van producten en onze halalcertificaten.

Producten in de kijker

Vanaf nu kan u ook online uw producten bestellen!
Hieronder ziet u enkele van onze producten in de kijker.

Bestel online

Bestel via onze webshop en

kom je producten ophalen in de winkel